Kontrolka skrzyni biegow SMG?
- michalnowak1234
- Kontakt:
Re: Kontrolka skrzyni biegow SMG?
możliwe, nie mam pojęcia, okaże się w poniedziałek, mam nadzieję ze dam radę na mtrack...
Dasz radę, bo mam na stanie praktycznie wszystko do SMG, więc części są 

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Ja mam tez takie małe pytanko co do skrzyni, słychac jak wchodza biegi czyli "jak łapie tryb" oraz szarpie podczas wchodzenia skrzyni na tzw luz 

Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
- michalnowak1234
- Kontakt:
bombel jeśli okaze się ze to usterka mechaniczna, wtedy zrobię to w serwisie, żeby ewentualnie dostać jakaś gwarancję na to, pojezdzilem 2 tyg i znowu przerwa:( jesli to nie elektronika, mam nadzieję że do piątku będzie w pełnej formie, zwłaszcza ze w niedzielę mtrack...
- michalnowak1234
- Kontakt:
juz zalatwione, nie bylo cisnienia w pompie w skrzyni biegow, nie wiem czemu, nie byla maska dobrze domknieta tzn byla zamknieta ale cos z jednym czujnikiem bylo nie tak, podejrzewam ze po naprawie blacharskiej, teraz tez musze mocno domykac bo jak nie, bieg na ktorym jade miga i wrzuca na luz jak stane, ale glownym powodem bylo cisnienie w pompie. Panowie laweciarze uszkodzili mi jeszcze chlodnice i wiatrak od wiskozy, mam problem bo ucieka mi caly czas plyn chlodzacy, ale mam nadzieje ze znajde te czesci przed mtrackiem. Pozdrawiam.